Internationaal verhuizen

Voor een verhuizing moet er veel geregeld worden, zeker als u emigreert naar een ander land. Een goede voorbereiding is daarom van groot belang. Mondial Friesland Verhuizingen heeft de expertise in huis om een verhuizing naar iedere gewenste bestemming in de wereld te verzorgen. Van het papierwerk bij de douane tot aan de aflevering van uw inboedel: wij nemen uw zorgen uit handen. 
Bij een internationale verhuizing (over land of over zee) is het extra belangrijk om de inboedel goed in te pakken. Onze verhuizers hebben daarvoor speciaal de opleiding Export Packer gevolgd, zodat zij uw inboedel op de juiste manier inpakken voor de lange reis. 

Vrachtwagen weredlbol Mondial Movers International

 

Combinatieritten

Mondial Friesland Verhuizingen maakt onderdeel uit van Mondial Movers, een samenwerkingsverband van 19 Erkende verhuisbedrijven met in totaal 25 vestigingen in Nederland. Vanuit Mondial Movers worden er wekelijks een groot aantal internationale verhuizingen in combinatie (groupage) uitgevoerd in Europa. Hierdoor zijn er voor u veel mogelijkheden om uw verhuizing, tegen een voordeliger tarief, te combineren met een andere rit. En met onze jarenlange ervaring en doorgewinterde verhuizers zorgen we ervoor dat uw spullen vakkundig worden verhuisd!

 

 MMI
 

Gideon Korsten

Beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag
Gideon Korsten

Hoe kan ik u helpen?

Kunnen we u helpen?

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.