Bedrijfs-en projectverhuizingen

Onder projectverhuizingen verstaan wij de verhuizing van kantoren, bedrijven, fabrieken en instellingen. Een projectverhuizing kenmerkt zich door het streven het productiviteitsverlies van de opdrachtgever tot een minimum te beperken en haar normale werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren.

Wij zijn er dan ook van overtuigd dat het voor een succesvol verloop van de verhuizing gewenst is ons in een vroeg stadium te betrekken bij de voorbereiding en de planning. Alleen een perfecte coördinatie vooraf kan leiden tot een hoge mate van efficiency voor, tijdens en na de verhuizing.

Al onze verhuizers zijn ware professionals. Zij hebben vakgerichte opleidingen gevolgd en beschikken dan ook over de unieke kwaliteit om alle aspecten van de verhuizing tot volle tevredenheid van onze klanten te verzorgen.

Onze verhuizers zijn te herkennen aan hun uniforme kleding, hetgeen een belangrijk onderdeel uitmaakt van ons kwaliteitsprogramma en de beveiliging garandeert tijdens de fysieke uitvoering van de verhuizing.

Naast de gediplomeerde verhuizers beschikken wij tevens over ervaren meubelmonteurs, telematica verhuizers, handyman's en art handlers.

Wij garanderen onze opdrachtgevers een zorgeloze verhuizing waarbij aan alle belangrijke eisen met betrekking tot de veiligheid en communicatie wordt voldaan.

 

Gideon Korsten

Beschikbaar van Maandag t/m Vrijdag
Gideon Korsten

Hoe kan ik u helpen?

Kunnen we u helpen?

Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming.