Friesland Verhuizingen
Specialist in bedrijfsverhuizingen
Specialist in particuliere verhuizingen
verhuiswagens friesland.jpg
friesland verhuizingen zaailand.jpg

Welkom bij Friesland Verhuizingen, jouw partner voor duurzame project- en bedrijfsverhuizingen in Friesland. Wij begrijpen het belang van een verantwoorde aanpak, waarbij we streven naar minimale verstoring en maximale efficiëntie. Daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel.

Bij projectverhuizingen verplaatsen we kantoren, bedrijven, fabrieken en instellingen. Ons doel is om het productiviteitsverlies van onze opdrachtgevers tot een minimum te beperken en hun normale werkzaamheden zo min mogelijk te verstoren. Daarom vinden we het essentieel om al in een vroeg stadium betrokken te zijn bij de voorbereiding en planning. Met perfecte coördinatie vooraf kunnen we een hoge mate van efficiency garanderen, zowel voor, tijdens als na de verhuizing.

Onze verhuizers zijn ervaren professionals met vakgerichte opleidingen. Ze beschikken over de unieke kwaliteiten om alle aspecten van de verhuizing naar tevredenheid van onze klanten te verzorgen. Je herkent onze verhuizers aan hun uniforme kleding, een belangrijk onderdeel van ons kwaliteitsprogramma dat tevens de beveiliging tijdens de fysieke uitvoering van de verhuizing waarborgt.

Naast onze gediplomeerde verhuizers hebben we ook ervaren meubelmonteurs, telematica verhuizers, handyman en art handlers in ons team. Op deze wijze kunnen we voldoen aan specifieke behoeften tijdens de verhuizing.

Bij Friesland Verhuizingen garanderen we een zorgeloze verhuizing waarbij we voldoen aan alle belangrijke eisen op het gebied van veiligheid en communicatie. Maar we gaan nog een stap verder. Duurzaamheid staat centraal in onze aanpak. We maken gebruik van elektrische verhuiswagens en circulaire verhuisdozen om de impact op het milieu te verminderen en dragen zo ons steentje bij aan een schonere wereld. Bovendien streven we naar circulair verhuizen, waarbij we materialen hergebruiken en recyclen om afval te minimaliseren.

Elke stap in het verhuisproces wordt met oog voor duurzaamheid genomen. We plannen de meest efficiënte en milieuvriendelijke routes en zorgen ervoor dat onze verhuizers getraind zijn in duurzame werkwijzen. We werken samen met partners die dezelfde duurzame waarden delen, zodat we gezamenlijk een positieve impact op het milieu kunnen hebben.

Kies voor Friesland Verhuizingen en geniet van een duurzame, verantwoorde en succesvolle bedrijfsverhuizing. Samen maken we de wereld een beetje groener.