Specialist in particuliere verhuizingen
verhuiswagen met lift.jpg
Verhuizers_met_dozen.jpeg

Op zoek naar een ervaren en betrouwbaar verhuisbedrijf voor uw particuliere inboedelverhuizing? Friesland Verhuizingen is dé specialist in het verhuizen van inboedels.

Met onze erkende verhuizers hebben wij een jarenlange ervaring in het succesvol verhuizen van particuliere inboedels. Of het nu gaat om nationale of internationale verhuizingen, wij staan voor u klaar.

Bij elke verhuizing zijn heldere en duidelijke afspraken van groot belang. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen? Hoe zit het met de verzekering? Wanneer en binnen welke tijdsduur wordt de verhuizing uitgevoerd? Wij begrijpen het belang van transparante afspraken en nemen dit als basis voor al onze verhuizingen.

Maatwerk is de sleutel tot een succesvolle verhuizing. Daarom hanteren wij een gestructureerde werkwijze die erop gericht is om u als gewaardeerde klant maximaal te ondersteunen tijdens dit ingrijpende proces. Verhuizen gaat gepaard met emotie, en daarom staan wij graag voor u klaar met onze jarenlange ervaring.

Onze verhuisadviseur komt persoonlijk bij u langs om al uw wensen en eisen in kaart te brengen en deze nauwkeurig vast te leggen. Dit geheel vrijblijvende bezoek stelt ons in staat om de gehele verhuizing tot in de kleinste details met u te bespreken.

Naast het verhuizen van uw inboedel bieden wij ook dé- en montagewerkzaamheden aan voor zowel moderne linnenkasten als antieke kussenkasten. Bovendien kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u verzorgen, of het nu gaat om breekbare items, kleingoed, linnengoed of boeken.

Bij Friesland Verhuizingen hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het milieu. Daarom maken we gebruik van een elektrische bestelwagen en werken we volgens circulaire principes. U kunt erop vertrouwen dat uw verhuizing op een milieuvriendelijke en duurzame manier wordt uitgevoerd.

Kies voor een zorgeloze en milieubewuste verhuizing met Friesland Verhuizingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.